ترس کودک

۵۶۷ بازديد

 


نحوه مقابله با ترس کودک برای از بین بردن این اختلال در آن ها بسیار اهمیت دارد. صحبت کردن کودک و روبرو کردن او با ترسی که دارد همراه با القای آرامش به او بهترین راهکار توصیه شده از سوی روانشناسان کودک به شمار می آید. والدین و بزرگترها نباید ترس کودک را تایید کنند یا کودک را تحقیر کنند؛ گفتن عباراتی مانند ترس ندارد و برای چه میترسی نه تنها باعث از بین رفتن ترس کودک نمی شود بلکه ترس های او نسبت به محیط اطرافش را بیشتر می کند. همراهی با کودک و این که او در مواجهه با کودک احساس تنهایی نکند، در از بین رفتن اضطراب و ترس کودک به او کمک می کند.

کودکان از مسائل مختلفی می ترسند؛ برخی از آن ها از اشیاء بزرگ می ترسند، برخی از آن ها از ماندن در تاریکی، برخی از آن ها از تنهایی و برخی از آن ها از شلوغی و سرو صداهای بلند واهمه دارند. برای مقابله با تمامی این ترس ها همراه بودن پدر و مادر با کودک و صحبت کردن با او یا خواندن داستان کودکانه برای دادن آرامش به کودک، و فراموش کردن ترس در آن زمان تاثیر مثبت و زیادی دارد.

موضوع داستان کودکانه ای که برای از بین بردن ترس کودک می خواهید از آن استفاده کنید، اهمیت زیادی دارد. موضوعات هیجانی یا غیر واقعی، محتواهای ابرقهرمانی در داستان های کودکانه یا قصه های منفی برای کودکانی که با اختلال ترس و استرس دست و پنجه نرم می کنند، اصلا مناسب نیستند. داستان های مثبت و آرامش بخش که انرژی مثبت را در ذهن کودک افزایش دهند، برای درمان ترس در کودکان تاثیر گذاری بیشتری دارند.

خواندن داستان های کودکانه متنوع قدیمی و جدید برای کودکان قبل از خواب، آرامش روحی روانی زیادی را برای آن ها ایجاد می کند. یک خواب آرام، بدون داشتن هیجانات و شیطنت های در طول روز برای بچه ها، آرامش را در اوقات بیداری آن ها نیز القا کرده و آن ها را به آرامش جسمو روان نیز می رساند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اختلال ترس در کودکان و تاثیر داستان های کودکانه در ازبین بردن ترس کودک می توانید به سایت کودک وولک به نشانی voolak.com مراجعه نمایید. 

 
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.